3 Tips Beli Handphone Tanpa Usik Duit Gaji. | Blog Tone Excel 1 Malaysia

3 Tips Beli Handphone Tanpa Usik Duit Gaji.

3 Tips Beli Handphone Tanpa Usik Duit Gaji.



Pada zaman ini, agak pelik & luar biasa kalau orang tak guna handphone. Setakat guna handphone 10 inci sudah jadi perkara biasa. Kerap bertukar handphone pun dah jadi perkara biasa bagi anak-anak muda zaman sekarang. Pantang model handphone baru keluar di pasaran, mesti dia orang pertama yg berpusu-pusu nak beli kan. Sanggup ikat perut semata-mata inginkan kepuasan menggunakan handphone. Artikel kali ini saya nak kongsikan 3 tips beli handphone tanpa usik duit gaji.

3 Tips beli handphone tanpa usik duit gaji yg saya nak kongsikan ini sangat tidak membebankan anda. Tips ini santai & saya yakin anda mampu lakukannya. Anda boleh pilih untuk lakukan salah satu tips ini atau kesemuanya sekali.


Tips 1 - Kumpul point.

Hanya topup handphone seperti biasa. Setiap kali anda topup, anda dapat point & kumpul point sehingga cukup untuk menebus handphone idaman anda. Lakukan secara santai saja. Jika kebiasaan setiap bulan anda topup handphone purata RM50, teruskan saja rutin bulanan tersebut. Anda tak perlu usik duit gaji. Duit gaji anda boleh gunakan untuk bayar bil-bil keperluan yg lain. Konsep kumpul point ini sama saja dengan kumpul point isi petrol di pam minyak. Berapa ribu point anda perlu kumpul untuk dapatkan sebuah payung je???

Nilai topup untuk dapatkan point.

Antara model-model handphone dalam web Tune Talk.

Ps : Model handphone akan sentiasa dikemaskini oleh pihak Tune Talk. Maklumat lanjut mengenai cara menebus handphone sila ke laman web Tune Talk. KLIK DISINI


Tips 2 : Kumpul komisen topup & fast track.

Ini juga boleh dilakukan secara santai. Tukarkan simkad Tone Excel untuk satu keluarga anda & sentiasa berkongsi kelebihan simkad pada rakan-rakan & secara online. Setiap komisen yg anda dapat, anda simpan & kumpul. Cukup jumlah komisen, anda pergi saja ke mana-mana kedai handphone & tunjuk saja anda nak handphone yg mana satu. Masih tidak usik duit gaji anda. :-)

Komisen fast track anda adalah tidak terhad (infiniti)

Anda akan menikmati komisen topup setiap bulan.


Tips 3 : Sertai cabutan bertuah.

Cabutan bertuah ini adalah anjuran Tone Excel. Apabila anda menggunakan simkad Tune Talk yg dikuasakan oleh Tone Excel, secara automatik anda layak sertai cabutan bertuah. Cabutan bertuah dilakukan secara mingguan, bulanan, & tahunan. Nama pun cabutan bertuah. "Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu". Jadi, gunakan simkad secara santai saja. Ada rezeki InsyaAllah tak ke mana kan. Jika nasib anda baik, anda tak perlu usik duit gaji, komisen fast track, & komisen topup untuk dapatkan handphone idaman. :-)



Inilah 3 tips beli handphone tanpa usik duit gaji yg mudah & tidak membebankan. Diharap lebih ramai yg akan "celik mata" dengan perkongsian ini. Jadikan handphone anda bukan sekadar sms, call, & internet saja. Wasalam..




SHARE

Pasif Income

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment