Cara Daftar Tone Excel. | Blog Tone Excel 1 Malaysia

Cara Daftar Tone Excel.

Cara Daftar Tone Excel.Perkara pertama sekali & paling penting untuk daftar simkad Tone Excel, anda mesti dapatkan simkad Tone Excel dahulu. Anda boleh dapatkan simkad dari mana-mana Agen Tone Excel yg memperkenalkan program ini kepada anda atau yg berdekatan dengan anda. Boleh juga dapatkan simkad dengan menghubungi 012-6954181 (Amirul). 

Jika anda daftar melalui saya iaitu IDP 398620, anda boleh tuntut bonus paling meletup dengan saya DISINI.

Semasa anda membeli simkad, jangan lupa beli buku panduan sekali. Buku panduan ini akan menjadi guru ganti andaikata anda tak dapat menghubungi Upline anda apabila ada sesuatu masalah.

Buku Panduan.
Setelah anda sudah ada simkad & buku panduan, anda boleh rujuk buku panduan untuk cara daftar simkad Tone Excel. Sebelum itu, anda perlu kenal nombor S/N & nombor PUK. Nombor S/N & PUK berada di belakang cover simkad (lihat gambar).Pendaftaran dilakukan dengan menghantar sms menggunakan mana-mana nombor telefon anda. Format sms yg perlu anda taip adalah seperti berikut :-

AD><NAMA PENUH><NO S/N><NO PUK><NO MYKAD><ALAMAT><POSKOD><IDP hantar ke 014-7057769

Contoh :-

AD ABU BIN BAKAR 80394134 78845937 800620085041 NO 1 JLN MELATI 4 TAMAN MELATI 4 KUALA LUMPUR 53100 IDP 398620

Jika anda ingin masukkan nama bank & nombor akaun atau kekal nombor lama, sila masukkan selepas poskod & diikuti nombor IDP.


Kemudian anda akan terima balasan sms yg mengatakan simkad anda sudah boleh digunakan. Anda sudah boleh tanggalkan simkad lama yg sudah lama menghabiskan duit anda kepada simkad buat duit. Untuk proses kekal nombor lama akan mengambil masa paling lama 48 jam.


Mudah saja cara daftar simkad Tone Excel jika anda dapatkan buku panduan & anda baca buku panduan tersebut. Amat jarang orang tak faham bila dah baca buku tersebut. Buku panduan tersebut dikarang oleh Tuan Mazelan Abas sendiri yg menyebabkan rangkaian beliau berkembang dengan pantas.


SHARE

Pasif Income

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment