Join Tone Excel Dengan Modal RM10. | Blog Tone Excel 1 Malaysia

Join Tone Excel Dengan Modal RM10.

Join Tone Excel Dengan Modal RM10.



Untung ahli baru sekarang. Mana taknya, ada modal RM10 je pun dah boleh join Tone Excel. Dulu saya nak join Tone Excel wajib keluar modal RM90. Baru-baru ni seorang sahabat saya ada mencipta Sistem baru iaitu Website tonexpress.com. Website inilah yg membantu ahli-ahli baru yg kekurangan modal utk join Tone Excel.






Website Tonexpress.com

Caranya adalah dengan mendaftar dan upgrade RM10 utk dapatkan web promosi tonexpress.com. Kemudian tugas anda promosikan link web anda tersebut, ajak rakan-rakan upgrade RM10 melalui link web anda. Komisen RM10 tersebut akan dicatatkan dalam ewallet tonexpress.com anda. Anda promosi saja sampai komisen terkumpul cukup RM90 anda ambil langkah upgrade jadi ahli rasmi Tone Excel. 

Untuk jadi ahli rasmi baca Cara Daftar Simkad Tone Excel.

Selepas tu, anda teruskan saja usaha promosi link web anda dan anda masih boleh menjana pendapatan tambahan dengan web tonexpress.com ini. Komisen terkumpul seterusnya anda boleh tebus dengan simkad FREE atau cash money. Kalau anda perasan web tonexpress.com ni guna konsep affiliate. Saya memang suka affiliate hehe.

Jadi, disini anda dapat menjana 4 jenis pendapatan iaitu 3 bonus yg disediakan oleh Tone Excel sendiri iaitu bonus Fast Track, bonus Topup, dan bonus Tahunan. Satu lagi pendapatan affiliate dari tonexpress.com. Terima kasih Admin tonexpress.com

Disamping tu, FB support group juga disediakan iaitu Group Tone Excel RM10 . Group ni sangat membantu berkongsi pendapat tentang ilmu pemasaran. Ilmu paling penting. Kalau produk power tapi takde ilmu memang bisnes kita masih paras yg sama saja. Jadi mesti ada ilmu.


Sampai disini saja perkongsian saya. Kalau anda masih blur anda boleh rujuk disini tonexpress.com. Fahamkan dulu marketing plan. Dah faham boleh ambil langkah upgrade tak mahal pun RM10 semua orang mampu kalau nak dibandingkan dengan pulangan yg anda akan terima. 

Tutorial cara daftar web tonexpress klik sini.


SHARE

Pasif Income

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment